Är du trött på verksamhetssystem som krånglar?

Du som jobbar inom kollektivtrafiken vet hur frustrerande och kostsamma ineffektiva system kan vara. Det kan handla om ärvda transportsystem som saknar förvaltning och som dessutom ofta inte är kompatibla med varandra. Ibland vet man var problemen ligger, men ibland kan de vara svåra att lokalisera. 

Tänk om det fanns en tjänst som kunde hjälpa dig lokalisera problemen och effektivisera hela din verksamhet?

EKG_illustration

En hälsokontroll för dina verksamhetssystem

Det är vad Accigo EKG är. En besiktning för dina verksamhetssystem. En helt oberoende och opartisk tjänst som analyserar det som funkar och det som inte funkar. Tjänsten fungerar alltså också som en kvalitetsstämpel för de områden i dina system som funkar bra. Efter kontrollen får du en diagnos med konkreta åtgärdsförslag som du får full äganderätt över.

Hur funkar det då?

1. Workshop

Accigo EKG börjar med en workshop där vi tillsammans går igenom förutsättningarna och vad du har för mål och förhoppningar. Vi kommer ställa många frågor och du kommer få dela med dig av dina insikter.

2. Genomgång

Med utgångspunkt i de mål vi sätter i workshopen börjar själva genomgången, eller besiktningen där vi går igenom och analyserar era verksamhetssystem. Detta kan göras antingen på plats i era lokaler eller på distans, för att minimera påverkan på verksamheten. Och detta gäller givetvis även de andra stegen i processen.

3. Överlämning

Vi sätter en diagnos och lämnar över våra rekommendationer på åtgärder. Du får såklart fullt ägandeskap över slutresultatet, oavsett vem som i slutändan blir ansvarig för att genomföra de rekommenderade åtgärderna.

Boka din besiktning här

Vill du veta mer om Accigo EKG?

Accigo har med framgång genomfört Accigo EKG hos företag sedan 2008. Här kan du läsa mer och fördjupa dig om hur Accigo EKG fungerar och vilka möjligheter som finns för just ditt företag:

Läs mer här